Walden parfum

Ik was al geruime tijd opzoek naar een natuurlijke en vegan parfum. En ik heb het gevonden! Walden parfum. Ik was zeer onder de indruk en dan vooral achter de inspiratiebron van dit Engelse merkparfum. De naam Walden is genoemd naar het gelijknamige boek van de Amerikaanse auteur David Henry Thoreau. Twee eeuwen geleden woonde hij 2 jaar in een zelfgemaakte hut in een bos bij het meertjeWalden. Dit vormde de inspiratie voor het schrijven van een boek om dichter bij de natuur te komen en minder materialistischer tezijn. De parfums zijn genoemd naar passages uit zijn boek zoals; ‘Castle in the Air’ en ‘aLittle Stardust’. 

Ik ben zeker fan. De geuren zijn zo puur natuur. Vrij van synthetische en hormoonverstorende ingrediënten. Alcohol wordt gemaakt uit graan en de geuren uit oliën van biologische bloemen en planten. Het is dierproefvrij en vegan. 


Test

Reactie schrijven

Commentaren: 0