· 

Nieuwsflits Juli 2020

Wat doet een hoogfrequente

Tijdens het gebruik van het hoog frequentie apparaat ontstaat er verrijkt zuurstof dat in staat is om door de huid heen te dringen waardoor een optimale omgeving voor de huid wordt gecreëerd. De hoge frequentie masseert de huid waardoor de opname van de actieve werkstoffen door de huid verhoogt en daardoor de bloedsomloop en de stofwisseling wordt gestimuleerd. De huidcellen worden geprikkeld. Dit zorgt voor herstel van de huid. 

De glaselektrode wordt tijdens de behandeling op de huid gestreken. Je voelt slechts een lichte tinteling. Zeer geschikt voor een normale- oudere-, vette- en acne huid. Ook zeer geschikt in een tiener gezichtsbehandeling.

Ter introductie tijdens een gezichtsbehandeling bij te boeken voor € 4,50 (geldig in de maanden augustus, september en oktober ’20).
29 september 2021

Bindweefselmassage, wat doet het?

De bindweefsel gezichtsmassage komt goed tot zijn recht in de behandeling Pure Elements Ritueel Tissue. Dit complete ritueel is een behandeling waarin de onderste huidlaag,het bindweefsel wordtgeprikkeld.

De massage is vrij intensief, maar prima te doen. Er wordt direct op de huid gemasseerd met een minimum aan olien, alleen een huidserum. Hierdoor kan het soms wat stroef aanvullen. Het doelisalgehele verbetering van de huid. De doorbloeding wordt gestimuleerd, het versnelt de afvoer van afvalstoffen, de huid wordt steviger en er ontstaat celvernieuwing.

Deze complete behandeling met reiniging, peeling, epileren en masker is prima te ondergaan in ieder seizoen, voor elke leeftijd en de vegan producten worden aangepast aan jou huidtype.
De duur van de behandeling is 75 minuten en kost € 69,00

Goodbye summer, hello Autumn

De zomer vergt wat van onze huid door de zon. Om je huid in de herfst weer op te frissen, te ontdoen van de oude hoornlaag en opnieuw te voeden heb ik een geweldig apparaat in de  salon. Hetapparaat wat je huid op milde wijze licht afslijpt is de Diamond Microdermabrasie.

Het apparaat heeft een handstuk met losse steriele diamanten kopjes. Deze zijn ruw en hebben een vacuüm zuigkracht. Op klein niveau (micro) slijpt (brasie)het diamanten kopje dehuid(derma).Debehandeling is geschikt voor de futloze-,  verslapte-, en droge huid. Tevens geschikt voor alle huidtypen en alle leeftijden.

Mocht er couperose aanwezig zijn, acné, eczeem, ontstekingen, veel moedervlekken, zonverbranding of een koortslip? Dan kan er geen microdermabrasie uitgevoerd worden. 

Kies in de online agenda bij de gezichtsbehandelingen Pure Elements de behandeling ‘microdermabrasie’. 75 min. € 68,50

Wat is cupping massage?

Door de siliconen cups tijdens de massage op de huid te plaatsen en te knijpen ontstaat er een vacuüm. De cups worden vervolgens over de huid bewogen, wat door de subtiele kracht tot goede resultaten zal leiden. Deze behandeling is niet geschikt in de duo gezichtsbehandeling.

Voordelen

Verbetering bloedtoevoer, verstevigen, reinigen poriën, verzachten van littekenweefsel, draineert vochtwallen en het maakt verklevingen los.

Hoeveel behandelingen?

Zoals met zoveel dingen moet je consequent zijn. Een keer een cuppingmassage is heerlijk ontspannen, maar het grootste resultaat bereik je in kuurvorm en onderhoudsbehandelingen.

Wanneer niet?

Koorts, uitputting, (huid)kanker, fillers, zwangerschap, hemofilie (stollingsvertraging bloed) en diabetici.

Complete behandeling met reinigen, peeling, epileren, cuppingmassage en masker 75 min. € 68,50


Vegan voetcrème met ureum

Grutsk 

Reactie schrijven

Commentaren: 0