Nieuwsflits Juli 2020

Een behandeling met de hoogfrequente glaselektrode desinfecteert de huid door ozon.

Tijdens het gebruik van het hoog frequentie apparaat ontstaat er verrijkt zuurstof dat in staat is om door de huid heen te dringen waardoor een optimale omgeving voor de huid wordt gecreëerd. De hoge frequentie masseert de huid waardoor de opname van de actieve werkstoffen door de huid verhoogt en daardoor de bloedsomloop en de stofwisseling wordt gestimuleerd. De huidcellen worden geprikkeld. Dit zorgt voor herstel van de huid. 

 

De glaselektrode wordt tijdens de behandeling op de huid gestreken. Je voelt slechts een lichte tinteling. Zeer geschikt voor een normale- oudere-, vette- en acne huid. Ook zeer geschikt in een tiener gezichtsbehandeling. 

 

  • Anti bacteriële werking ;
  • Bevordering van de stofwisseling;
  • Diepte reiniging
  • Verfijnt de poriën;
  • Regenereert de huid cellen;
  • De werkstoffen van de verzorgingsproducten dringen dieper door in de huid.


Ter introductie tijdens een gezichtsbehandeling bij te boeken voor € 4,50 (geldig in de maanden augustus, september en oktober ’20).