Acties gezichtsbehandelingen maart/april 2023


Duobehandeling (wordt aangepast aan ieder huidtype)

Komen jullie allebei voor het eerst bij DiBa Beauty Care? Lijkt het jullie leuk en vooral gezellig samen te genieten van een gezichtsbehandeling? 

Naast elkaar liggen jullie in 1 ruimte. De complete gezichtsbehandeling geschiedt om en om. 

Inhoud van de behandeling; reinigen met borstelapparaat, peeling, epileren wenkbrauwen, onzuiverheden verwijderen, massage gezicht en hals, heerlijk crèmemasker, oogcrème en dagverzorging. De behandeling is ook geschikt voor heren! 


Actie is geldig in de maanden maart en april ‘23 en alleen op de Castorweg 13. 

Prijs van deze actie is geen € 109,90, maar nu € 99,00 voor 2 personen inclusief een leuk presentje voor jullie beide.

In de online agenda te vinden onder Actie duobehandeling.


_________________________________


Complete gezichtsbehandeling met ultrasoon (wordt aangepast aan ieder huidtype)                                                      Ultrasoon is een apparaat dat werkt op ultrasonische geluidsgolven (28.000 trillingen per seconde) en warmte. De spatel van het apparaat gaat apparaat gaat lichtjes en zonder druk over de huid. Inhoud behandeling; dubbele reiniging, peeling, wenkbrauwen epileren, onzuiverheden verwijderen, massage gezicht, de peeling en insluisfunctie met het ultrasoonapparaat (beschrijving zie hieronder), masker en een oog- en dagverzorging. 

De peeling functie  

Er ontstaat een trilling in de huid waardoor in het naastgelegen weefsel door wrijving warmte ontstaat. Door de warmte wordt het talg in de poriën vloeibaar. De huid zal door trillingen icm de warmte optimaal en intensief gereinigd worden.Zie het als een intensieve scrub. 

De insluis functie

Deze functie van het apparaat brengt het actieve werkstof (een serum van Benecos) dieper in je huid. Door de milde masserende werking van de spatel en warmte van positieve en negatieve elektroden wordt de bloedcirculatie bevorderd en worden er voedingsstoffen naar essentiële huidlagen gebracht. 

Actie is geldig in de maanden maart en april ‘23 en duurt 75 minuten. Kost € 72,- en is inclusief een flesje huidverzorging van het vegan merk Benecos. 

In de online agenda is deze behandeling te vinden onder Actie ultrasoon.