Acties gezichtsbehandelingen september 2023

Duobehandeling Castorweg (wordt aangepast aan ieder huidtype)

Komen jullie allebei voor het eerst bij DiBa Beauty Care? Lijkt het jullie leuk en vooral gezellig samen te genieten van een gezichtsbehandeling?

Naast elkaar liggen jullie in 1 ruimte. De complete gezichtsbehandeling geschiedt om en om.

Inhoud van de behandeling; reinigen met borstelapparaat, peeling, epileren wenkbrauwen, onzuiverheden verwijderen, massage gezicht en hals, heerlijk crèmemasker, oogcrème en dagverzorging. De behandeling is ook geschikt voor heren!

 

Actie is geldig in de maand september ‘23 en alleen op de Castorweg 13.

Prijs van deze actie is geen € 109,90, maar nu € 99,00 voor 2 personen inclusief een leuk presentje voor jullie beide.


Autumn Glow op Castorweg (wordt aangepast aan ieder huidtype)


Laat je huid dit najaar stralen met de exclusieve 'Autumn Glow' gezichtsbehandeling. Deze uitgebreide sessie begint met een diepgaande reiniging om onzuiverheden te verwijderen en je huid voor te bereiden op een herfstvernieuwing. Je look wordt geperfectioneerd met het zorgvuldig epileren van de wenkbrauwen, waardoor je gezicht een prachtige definitie krijgt.


Wat de behandeling echt speciaal maakt, is het gebruik van een innovatieve skincrubber. Dit geavanceerde apparaat reinigt en exfolieert zachtjes de huid, waardoor dode huidcellen verdwijnen en je huid een stralende glans krijgt.


Vervolgens geniet je van een ontspannende gezichtsmassage, die niet alleen stress verlicht, maar ook de bloedcirculatie stimuleert voor een gezondere teint. Ik rond de behandeling af met een voedend masker dat speciaal is ontworpen om de effecten van de herfst tegen te gaan en je te laten schitteren. Ben je klaar om het najaar te omarmen met een stralende gloed?


1. De peeling functie van de skinscrubber 
Er ontstaat een trilling in de huid waardoor in het naastgelegen weefsel door wrijving warmte ontstaat. Door de warmte wordt het talg in de poriën vloeibaar. De huid zal door trillingen icm de warmte optimaal en intensief gereinigd worden.Zie het als een intensieve scrub.
2. De insluis functie van de skinscrubber 
Deze functie van het apparaat brengt het actieve werkstof (een serum van Benecos) dieper in je huid. Door de milde masserende werking van de spatel en warmte van positieve en negatieve elektroden wordt de bloedcirculatie bevorderd en worden er voedingsstoffen naar essentiële huidlagen gebracht.

 

Actie is geldig op de Castorweg 13 in de maand september ‘23 en duurt 75 minuten. Tarief is € 72,- en is inclusief een flesje huidverzorging van het vegan merk Benecos.