Coronavirus

Tijdelijk zijn de duobehandelingen door de coronacrisis tot onbepaalde tijd niet meer te boeken in mijn salon.


Duobehandelingen


 

 

        Mogelijkheden in duobehandelingen

  • Gezien de complete tijd kunnen gezichts- en pedicurebehandelingen niet samen als duobehandeling geboekt worden.
  • Alleen de Vegan Pure Elements Harmony is als gezichtsbehandeling te boeken. Apparatuur is gezien de tussentijdse reiniging niet mogelijk. Uiteraard kun je andere losse behandelingen wel bijboeken, zoals verven of sugaring.
  • Bij de pedicure is alleen een standaard of deelbehandeling mogelijk. Ik heb twee setjes instrumenten. 
  • Jullie liggen naast elkaar in  comfortabele stoelen en kunnen heerlijk in alle stilte genieten of gezellig bijkletsen.
  • Pedicurebehandelingen geschieden na elkaar, er is in de ruimte een bankje aanwezig om te wachten.  Gezichtsbehandelingen geschieden  om en om.

 

 

 

 


Onderstaande behandelingen zijn geschikt voor 2 personen. Pedicurebehandelingen geschieden na elkaar, gezichtsbehandelingen om en om. Tarieven vermeld zijn voor 2 personen. Gezien de duur van de behandelingen is het niet mogelijk een gezichts- en pedicure duobehandeling 

samen te boeken.

 

Pedicure Standaard (1x per 6-8 wk.) 50 min. € 52,00

Deze behandeling is speciaal voor klanten die 1x in de 6 of 8 weken langskomen. Reinigen huid en nagels, knippen nagels, dunfrezen nagels. schoonmaken nagelwallen, eventuele likdoorns, ingroeiende nagel(s) en eelt wordt behandeld, nagelranden schoonmaken, desinfecteren huid, uitgebreide massage met een voetencrème, balsem of olie.

Klik hier om deze behandeling te boeken

 

Pedicure behandeling 1e consult 65 min. € 59,00

Deze behandeling is speciaal voor klanten die voor het eerst komen in de salon. Er wordt eerst een anamnese afgenomen, vervolgens reinigen huid en nagels, knippen nagels, dunfrezen nagels. schoonmaken nagelwallen, eventuele likdoorns, ingroeiende nagel(s) en eelt wordt behandelt, nagelranden schoonmaken, desinfecteren huid, uitgebreide massage met een voetencreme, balsem of olie.

Klik hier om deze behandeling te boeken

 

Pedicure deelbehandeling (speciaal voor 1 onderdeel p.p.) 30 min. € 31,00

Last van 1 ingroeiende nagel, likdoorn of eeltplek. In max. 15 minuten wordt 1 onderdeel behandeld.

Klik hier om deze behandeling te boeken

                                 

Pure Elements Harmony

  (Basis massage incl. epileren) 80 min. € 102,00

Reiniging met borstelapparaat, peeling, epileren, verwijderen onzuiverheden, gezichts-, hals-, decolletémassage, masker, oog-, en dagcreme.

Klik hier om deze behandeling te boeken