Een heerlijke ontspannen behandeling afgestemd op je huidtype met een gezichtsmassage. (Incl. hoofdhuid). Reiniging met borstelapparaat, peeling, epileren wenkbrauwen, onzuiverheden verwijderen, klassieke gezichts-, hals- en decolletémassage met een huidolie, hydraterend masker, serum en een oog- en dagverzorging. Voor hem en haar.
Een heerlijke ontspannen behandeling afgestemd op je huidtype met een uitgebreide massage. (Incl. hoofdhuid). Reiniging met borstelapparaat, peeling, epileren wenkbrauwen, onzuiverheden verwijderen, uitgebreide klassieke gezichts-, hals-, en decolleté massage met een huidolie, vliesmasker met ampul, serum en een oog- en dagverzorging. Voor hem en haar.
Vanaf welke leeftijd? Je mag al komen wanneer je 12-13 jaar bent. Heb je actieve acne? Dan is het verstandiger een afspraak te maken bij een huidtherapeut. Reiniging met borstelapparaat, peeling met eventueel ultrasoon, onzuiverheden verwijderen, hydraterend en zuiverend masker, serum en een dagverzorging. Voor hem en haar.
Geweldige leuke behandeling met een heerlijk masker uit de fruitmachine wat ruikt maar een smoothie. Vers gemaakt. Reiniging met borstelapparaat, peeling, epileren wenkbrauwen, onzuiverheden verwijderen, uitgebreide klassieke gezichts-, hals en decolleté massage, vers fruitmasker en een oog- en dagverzorging. Voor haar.
Een fantastische ervaring in gezichtsmassage. Je ondergaat een hals-, gezichtsmassage met 2 siliconon cups. Reiniging met borstelapparaat, peeling, epileren wenkbrauwen, onzuiverheden verwijderen, uitgebreide gezichts-, hals-, decolletémassage met siliconen cups, hydraterend masker, serum en een oog- en dagverzorging. Voor haar. Kuurvorm: 5 behandelingen en de 6e gratis.
Super heerlijke, volledige pijnloze megapeeling. Zeer geschikt bij wisselingen van de seizoenen. Met een diamanten afslijpkapje wordt de huid ontdaan van onzuiverheden en dode huidcellen. Inclusief reinigen, epileren, uitgebreide gezichtsmassage, een masker, serum en een oog- en dagverzorging. Voor hem en haar. Ook in kuurvorm: 5 behandelingen en de 6e gratis.
Zen wellnessreis voor het ultieme ontspannen gevoel. Openingsmassage, reiniging, peeling, onzuiverheden verwijderen, epileren, uitgebreide bindweefselmassage van gezicht hals en decolleté, serum of ampul, vliesmasker, hand- of voetmassage, serum en een oog- en dagverzorging. Voor haar.
Zen wellnessreis voor het ultieme ontspannen gevoel. Openingsmassage, reiniging, peeling, onzuiverheden verwijderen, epileren, uitgebreide jadesteenmassage van gezicht, hals en decolleté, ampul of serum, vliesmasker, hand- of voetmassage, serum en een oog-, dagverzorging. Voor haar.

Deze aanvulling zorgt voor een koudeshock van je huid en verwarming direct op de huid met eventueel een vlies (gaasje) ertussen. Ook ideaal in te zetten na het harsen. Past bij ieder huidtype en past in iedere behandeling. Je kunt er altijd naar vragen tijdens je behandeling. Voor hem en haar.
Wil je een effectieve, diepreinigende peeling en insluizen van serums mbv ultrasone trillingen? Kies deze aanvulling in je behandeling. Past bij ieder huidtype en past in iedere behandeling.Je kunt er altijd naar vragen tijdens je behandeling. Voor hem en haar.

Knippen nagels, dunner fresen nagels, reinigen nagelriemen, eelt en/of likdoorns verwijderen, reinigen huid en massage met voetencrème. Voor hem en haar.
Anamnese, knippen nagels, dunner fresen nagels, reinigen nagelriemen, eelt en/of likdoorns verwijderen, reinigen huid en massage met voetencrème. Voor hem en haar.
Zie standaard, aangevuld met een scrub naar keuze en uitgebreide massage met olie of crème. Voor hem en haar.
1 onderdeel wordt behandeld (bv. dun fresen v.d. nagels, likdoorn(s), ingroeiende nagel of eelt verwijderen). Voor hem en haar.

Een op maat gemaakte siliconen teenstukje ter drukverlichting. Meerdere tenen? Prijs wordt mede bepaald n.a.v. behandelduur en materiaal. Voor hem en haar.
Lakken van de teennagels in een leuk kleurtje is altijd mogelijk. Ook je eigen lak. Met basecoat en topcoat.
Een tijdelijke gelnagel alleen ter verfraaiing van een schimmel-, kapotte- of gescheurde nagel. Meerdere teennagels? Prijs wordt mede bepaald door behandelduur en materiaal. Korting bij meerdere nagels. Repareren gelnagel: Mocht er binnen 7 werkdagen een gelnagel kapot/gebroken of gescheurd zijn, dan plaats ik 1 nagel gratis. Voor hem en haar.
Een teflon spalkje/stripje op de nagel die een ingroeiende nagel uit de nagelwal trekt. Omdat tijdens de reguliere behandeling nagels nat worden door koelwater is deze behandeling niet te combineren met een standaard pedicurebehandeling of de luxe. Voor hem en haar.

Epileren wordt altijd uitgevoerd met een pincet. Wenkbrauwen worden in mijn salon nooit gesugard (hars).
Epileren met een pincet. Kleuren: Blauw (wimpers), zwart, lichtbruin, donkerbruin of zelfs roodbruin!
Kleuren: blauw (wimpers), zwart, lichtbruin, donkerbruin of zelfs roodbruin!
Kleuren: blauw (wimpers), zwart, lichtbruin, donkerbruin of zelfs roodbruin!

Verwijderen van gerstekorrels met een steriel naaldje en eventueel een comedonendrukker.

Bovenlip wordt ontdaan van haar met een milde harsmethode met behulp van suiker. Alleen voor vrouwen en lichaamsdelen worden niet gedaan.
Bovenlip en kin wordt ontdaan van haar met een milde harsmethode met behulp van suiker. Alleen voor vrouwen en lichaamsdelen worden niet gedaan.
Bovenlip, kin en wangen wordt ontdaan van haar met een milde harsmethode met behulp van suiker. Alleen voor vrouwenen lichaamsdelen worden niet gedaan.