Duobehandelingen

 

In mijn salon is het mogelijk een duobehandeling te boeken voor zowel het gezicht als de voeten. Hieronder vertel ik je er graag meer over. 

 

In 1 ruimte staan 2 stoelen klaar voor een heerlijke, ontspannen gezichtsduobehandeling. Samen met je partner, zus, dochter, moeder of collega liggen jullie gezellig naast elkaar. De behandeling geschiedt steeds om en om. Ik begin met een reiniging, peeling, epileren, eventueel harsen en verven. Wanneer vervolgens de een heerlijk ontspannen geniet van een gezichtsmasker krijgt de ander een decolleté, hals en gezichtsmassage. Hierna wordt dit omgedraaid. In deze behandeling is alleen de gezichtstreatment Harmony mogelijk. De duur van de behandeling is ongeveer 80 minuten. 

 

Wanneer je samen komt voor een pedicurebehandeling wordt i.v.m. de hygiëne de behandeling na elkaar uitgevoerd. Je kunt dus met z'n tweeën komen in de salon, alleen zal 1 persoon wachten op een bankje gedurende de tijd dat ik behandel. Hierna worden de rollen omgedraaid en kan de ander in de behandelstoel plaatsnemen. Ik beschik over 2 pedicuresetjes dus over de hygiëne hoef je je geen zorgen te maken. In deze behandeling is alleen een pedicure 1e consult of een vervolg mogelijk. De duur van deze behandeling is ongeveer 65 minuten. 

Reactie schrijven

Commentaren: 0