Het gezicht achter DiBa


 

Schoonheids- en pedicuresalon DiBa Beauty Care. Al 18 jaar de vegan salon in Leeuwarden. Op 2 locaties ben ik gevestigd. Op de Tesselschadestraat 100 werk ik maandag- en woensdagmiddag op de Castorweg werk ik dinsdag- en donderdagmiddag. Vrijdagochtend is op beide locaties in overleg.

Wie ben ik?

Mijn naam is Corine Visser en ben de drijvende kracht achter DiBa Beauty Care. In 1992 verhuisde ik van Deventer naar Leeuwarden. Op de NHL volgde ik de lerarenopleiding Textiele werkvormen 2e graads. In 1998 behaalde ik mijn diploma om vervolgens kort werkzaam te zijn als docent in het voorgezet onderwijs. 

Hoe het allemaal begon

Begin 2000 heb ik gekozen voor de studie schoonheidsverzorging. Mijn droom een eigen salon te beginnen is in 2003 uitgekomen. Hierop volgde al snel de studie tot pedicure.                                                              Uitbreiding van de salon vond plaats in oktober 2022. Een 2e vestiging werd geopend in het bedrijf van mijn man ‘Visser Bouwmanagment Fyslân’ op de Castorweg 13 te Leeuwarden. Zijn bedrijf is gevestigd op het bedrijventerrein de Hemrik. 

Waarom de naam DiBa?

DiBa is een samenvoeging van Dirk-Jan en Bas. Mijn moeder had - voor haar overlijden- het idee om de naam van onze zoon Bas (die nu 21 jaar is) en mijn overleden vader Dirk-Jan samen te voegen. Een mooi eerbetoon aan opa (en zijn kleinzoon). 

Mijn werk

Mijn plezier en liefde voor dit vak wil ik graag met jou delen. In de behandelingen staan huidverbetering, ontspanning, persoonlijke aandacht en duurzaamheid centraal. Ik werk heel nauwkeurig en ben pas tevreden wanneer jij tevreden bent. De gezichts-massage is een enorm rustpunt in de behandelingen, niet alleen voor jou maar ook voor mij. Jaarlijks volg ik meerdere workshops of cursussen om bij te blijven in dit schitterende vak. 


Producten

Alle producten waarmee ik werk in de salon zijn vegan. 

 

10 leuke weetjes over mij 

Ik hou van tijdrijden op de fiets 

Ik neem deel aan hardloopwedstrijden 

Ik neem deel aan triathlonwedstrijden 

Ik hou van openwater zwemmen

Ik ben een ski instructeur

Ik ben vegan

Ik ben een crea bea 

Ik ben fan van Snoopy en Holly Hobbie

Ik wil alles weten over de huid

Ik ben dol op katten


  BRANCHEORGANISATIE 

Mijn salon is aangesloten bij de branche-organisatie Anbos lidnr. 22964