Wie is het gezicht achter DiBa


Welkom bij DiBa Beauty Care te Leeuwarden, jouw oase van schoonheid en welzijn. Graag neem ik je mee in het verhaal wat geleid heeft tot het ontstaan van DiBa. 

Als trotse eigenaresse, Corine Visser, begon ik 20 jaar geleden in ons huis op de Tesselschadestraat 100 mijn salon. Dit nadat ik werkzaam was geweest als docent in het voorgezet onderwijs. 

Sinds oktober 2022 heb ik een tweede vestiging geopend op de Castorweg, in een eigen bedrijfsunit van mijn man, Visser Bouwmanagment Fryslân.

De naam "DiBa" draagt een speciale betekenis met zich mee. Het is een eerbetoon aan mijn overleden vader, Dirk-Jan, en onze zoon Bas (die nu 22 jaar oud is). Deze twee belangrijke mannen hebben mij geïnspireerd om mijn salon te creëren en te laten groeien.

Bij DiBa Beauty Care streef ik naar een positieve impact op de wereld en daarom heb ik bewust gekozen voor een vegan en duurzaam concept. Ik geloof dat schoonheid hand in hand kan gaan met respect voor de natuur. Ik heb gekozen om te werken met 100% natuurlijke en vegan producten. 

Mijn tweede locatie op de Castorweg 13 is strategisch gelegen en gemakkelijk bereikbaar voor bewoners van de wijken Camminghaburen, Blitseard en Zuiderburen. 

Als basis pedicure met meer dan 20 jaar ervaring, bied ik een uitgebreid scala aan diensten. Vanaf 2005 was ik ook gespecialiseerd als medisch pedicure. Hoewel ik mijn certificering als medisch pedicure in 2010 heb laten vervallen, blijf ik mij inzetten voor het leveren van hoogwaardige behandelingen aan mijn cliënten.

Tegenwoordig omvatten mijn werkzaamheden onder andere het knippen van nagels, het behandelen van ingroeiende nagels, likdoorns en kloven, het verminderen van eelt, schimmel- en verdikte nagels. Daarnaast ben ik gespecialiseerd in het repareren van nagels met gel, het aanbrengen van nagelbeugels en het vervaardigen van ortheses (siliconen teenstukjes).

Of je nu langskomt voor een gezichtsbehandeling, voetreflexmassage of één van de andere behandelingen, ik heet je van harte welkom bij DiBa Beauty Care. Ontdek de schoonheid van vegan en duurzaamheid terwijl je jezelf in de watten legt. Ik kijk ernaar uit om jou te verwelkomen in mijn salons.

10 leuke weetjes over mij 

Ik hou van tijdrijden op de fiets 

Ik neem deel aan hardloopwedstrijden 

Ik neem deel aan triathlonwedstrijden 

Ik hou van openwater zwemmen

Ik ben een ski instructeur

Ik ben vegan

Ik ben een crea bea 

Ik ben fan van Snoopy en Holly Hobbie

Ik wil alles weten over de huid        

Ik ben dol op katten   BRANCHEORGANISATIE 

Mijn salon is aangesloten bij de branche-organisatie Anbos lidnr. 22964