Wie is het gezicht achter DiBa


Welkom bij DiBa Beauty Care te Leeuwarden, jouw oase van schoonheid en welzijn. Als trotse eigenaresse, Corine Visser, begon ik deze salon 19 jaar geleden op de Tesselschadestraat 100, nadat ik werkzaam was als docent ik het voorgezet onderwijs. Sinds oktober 2022 heb ik een tweede vestiging geopend op de Castorweg, in het bedrijf van mijn man, Visser Bouwmanagment Fryslân.

De naam "DiBa" draagt een speciale betekenis met zich mee. Het is een eerbetoon aan mijn overleden vader, Dirk-Jan, en onze zoon Bas (die nu 22 jaar oud is). Deze twee belangrijke mannen hebben mij geïnspireerd om mijn salon te creëren en te laten groeien.

Bij DiBa Beauty Care streef ik naar een positieve impact op de wereld en daarom heb ik bewust gekozen voor een vegan en duurzaam concept. Ik geloof dat schoonheid hand in hand kan gaan met respect voor de natuur. Ik heb gekozen om de werken met 100% natuurlijke en vegan producten. 

Mijn tweede locatie op de Castorweg 13 is strategisch gelegen en gemakkelijk bereikbaar voor bewoners van de wijken Camminghaburen, Blitseard en Zuiderburen. 

Of je nu langskomt voor een gezichtsbehandeling, voetreflexmassage, of een pedicure, ik heet je van harte welkom bij DiBa Beauty Care. Ontdek de schoonheid van vegan en duurzaamheid terwijl je jezelf in de watten legt. Ik kijk ernaar uit om jou te verwelkomen in mijn salons.

10 leuke weetjes over mij 

Ik hou van tijdrijden op de fiets 

Ik neem deel aan hardloopwedstrijden 

Ik neem deel aan triathlonwedstrijden 

Ik hou van openwater zwemmen

Ik ben een ski instructeur

Ik ben vegan

Ik ben een crea bea 

Ik ben fan van Snoopy en Holly Hobbie

Ik wil alles weten over de huid        

Ik ben dol op katten 



  BRANCHEORGANISATIE 

Mijn salon is aangesloten bij de branche-organisatie Anbos lidnr. 22964