Het gezicht achter DiBa


 

Schoonheids- en pedicuresalon DiBa Beauty Care. Al 18 jaar de vegan salon in Leeuwarden. Op 2 locaties ben ik gevestigd. Castorweg 13 en de Tesselschadestraat 100.   

Wie ben ik?

Mijn naam is Corine Visser en ben de drijvende kracht achter DiBa Beauty Care. In 1992 ben ik van Deventer verhuisd naar Leeuwarden om te beginnen aan de lerarenopleiding Textiele werkvormen 2e graads aan de NHL. Na het afstuderen in 1998 ben ik kort werkzaam geweest als docent in het voorgezet onderwijs. 

Hoe het allemaal begon

Begin 2000 heb ik echter gekozen voor de studie schoonheidsverzorging. Mijn droom een eigen salon te beginnen is in 2003 uitgekomen. In 2005 heb ik de studie tot pedicure afgerond. In oktober 2022 heb ik een 2e vestiging geopend in het bedrijf van mijn man ‘Visser Bouwmanagment Fyslân’ op de Castorweg 13 te Leeuwarden. 

Waarom de naam DiBa?

DiBa is een samenvoeging van Dirk-Jan en Bas. Mijn moeder had - voor haar overlijden- het idee om de naam van onze zoon Bas (die nu 21 jaar is) en mijn overleden vader Dirk-Jan samen te voegen. Een mooi eerbetoon aan opa (en zijn kleinzoon). 

Mijn werk

Mijn plezier en liefde voor dit vak wil ik graag met jou delen. In de behandelingen staan huidverbetering, ontspanning, persoonlijke aandacht en duurzaamheid centraal. Ik werk heel nauwkeurig en ben pas tevreden wanneer jij tevreden bent. De gezichtsmassage is een enorm rustpunt in de behandelingen, niet alleen voor jou maar ook voor mij. Jaarlijks volg ik meerdere workshops of cursussen om bij te blijven in dit schitterende vak. Alle producten waarmee ik werk zijn vegan. 

 

10 leuke weetjes over mij 

Ik hou van tijdrijden op de fiets 

Ik neem deel aan hardloopwedstrijden 

Ik neem deel aan triathlonwedstrijden 

Ik hou van openwater zwemmen

Ik ben een ski instructeur

Ik ben vegan

Ik ben een crea bea 

Ik ben fan van Snoopy en Holly Hobbie

Ik wil alles weten over de huid

Ik ben dol op katten


  BRANCHEORGANISATIE 

Mijn salon is aangesloten bij de branche-organisatie Anbos lidnr. 22964