Corine Visser

Schoonheids- en pedicuresalon DiBa Beauty Care is al 17 jaar de plek in Leeuwarden voor vegan huidverzorgings- en pedicurebehandelingen. 


Wie ben ik?

Geboren en getogen in Deventer en daar tot mijn 21e gewoond. In 1991 ben ik verhuisd naar Leeuwarden voor de lerarenopleiding Textiele werkvormen 2e graads aan de NHL. Hierna ben ik kort werkzaam geweest in het onderwijs, maar heb mij in 2003 laten omscholen tot schoonheidsspecialiste en pedicure.

Waarom de naam DiBa?

Mijn moeder had - voor haar overlijden- het idee om de naam van onze zoon Bas (nu 19 jaar) na het overlijden van mijn vader Dirk-Jan samen te voegen. Een mooi eerbetoon aan opa en zijn kleinzoon. 

Mijn passies

Mijn plezier en liefde voor dit vak wil ik graag met jou delen. In de behandelingen staan ontspannenheid, persoonlijke aandacht en duurzaamheid centraal. Ik werk heel nauwkeurig en ben pas tevreden wanneer jij tevreden bent. De gezichtsmassage is een enorm rustpunt in de behandelingen, niet alleen voor jou maar ook voor mij. 

Mijn tweede passie in mijn leven is sporten. Ik houd ervan om iedere dag te sporten. Ik vind het belangrijk mijn lichaam gezond te houden met beweging en voeding. Sinds mijn 15e ben ik vegetariër, maar sinds de afgelopen 4 jaar heb ik de switch gemaakt naar een vegan levenstijl. Zomers beoefen ik de Triathlon sport en in de winter houd ik mij bezig met allerlei wintersporten. 


Impressie salon