Corine Visser

Schoonheids- en pedicuresalon DiBa Beauty Care is al 18 jaar de plek in Leeuwarden voor vegan huidverbeterings- en pedicurebehandelingen. 


Wie ben ik?

Geboren en getogen in Deventer en daar tot mijn 20e gewoond. In 1992 ben ik verhuisd naar Leeuwarden om te beginnen aan de lerarenopleiding Textiele werkvormen 2e graads aan de NHL. Na het afstuderen ben ik kort werkzaam geweest in het onderwijs als docent. 

Uiteindelijk is toch mijn droom een eigen salon te beginnen na een twee jarige avondstudie in 2003 uitgekomen. Snel hierna heb ik tevens de opleiding tot pedicure gevolgd.


Waarom de naam DiBa?

Mijn moeder had - voor haar overlijden- het idee om de naam van onze zoon Bas (nu 20 jaar) na het overlijden van mijn vader Dirk-Jan samen te voegen. Een mooi eerbetoon aan opa en zijn kleinzoon. 

Mijn werk

Mijn plezier en liefde voor dit vak wil ik graag met jou delen. In de behandelingen staan huidverbetering, ontspannenheid, persoonlijke aandacht en duurzaamheid centraal. Ik werk heel nauwkeurig en ben pas tevreden wanneer jij tevreden bent. De gezichtsmassage is een enorm rustpunt in de behandelingen, niet alleen voor jou maar ook voor mij. 

Sport en vegan 

Sporten is iets waar ik mij dagelijks mee bezig houdt. In de zomer neem ik deel aan triathlonwedstrijden, hardloopwedstrijden, tijdrijden en skeeleren. In de winter vind het heel leuk om te schaatsen en skiën.  

Ik vind het belangrijk mijn lichaam gezond te houden met beweging en voeding. Sinds mijn vroege jeugd ben ik vegetariër. In 2018 heb ik de switch gemaakt naar een vegan lifestyle. Om ook in mijn werk deze levenstijl door te voeren werk ik met vegan produkten.