Duobehandelingen

In 1 ruimte staan twee stoelen klaar voor een heerlijke, ontspannen gezichtsduobehandeling. Naast elkaar liggen met je moeder, partner, zus, dochter of collega is super gezellig en misschien wel makkelijker. De behandeling geschiedt steeds om en om. Ik begin met reinigen, peeling, epileren, eventueel harsen of verven. 

Wanneer vervolgens de èèn heerlijk ontspannen ligt met een masker krijgt de ander een gezichtsmassage. Hierna wordt dit omgedraaid. In deze behandeling is alleen de gezichtstreatment Harmony mogelijk. De duur van deze behandeling voor 2 personen is ongeveer 80 minuten. 

Wanneer je komt voor een duobehandeling pedicure wordt ivm hygiëne de behandeling na elkaar uitgevoerd. Je kunt dus met z’n tweeën komen, alleen zal 1 persoon op een bankje erbij zitten. 

Hierna worden de ‘rollen’ omgedraaid en kan de ander plaatsnemen in de pedicurestoel. Ik beschik over 2 pedicure setjes, dus over de hygiëne hoef je je geen zorgen te maken. In deze behandeling is alleen een pedicure 1e consult of vervolg mogelijk. De duur van deze behandeling samen is ongeveer 60 minuten. 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0