Met welke voetklachten kan je bij mij terecht?

Ik ben gediplomeerd pedicure sinds 2005 en richt mij op de verzorging van de voeten en teennagels maar de werkzaamheden zijn uiteenlopend. 

Uiteraard worden nagels geknipt, dun gefreesd (vijlen) en kunnen teennagels gelakt worden. Daarnaast behandel ik schimmelnagels door ze dunner te frezen en eventueel te voorzien van een speciale gel. Verder verwijder ik eelt, kloven of likdoorns (eeltpitten). Ingroeiende nagels kan ik goed behandelen met een stripje, composiet of een nagelbeugel. Heb je last van hamer- of klauwtenen of een steeds terugkerende likdoorn. Hiervoor kan ik een op maat gemaakt siliconen teenstukje (orthese) maken die je overdag tussen je tenen kan dragen op de druk te verminderen. 

Last but not least behoort ook een pedicure de  luxe tot de mogelijkheden met een voetscrub, een voetmassage of eventueel een hotstone onderbeen-, voetmassage. 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0