Mannen bij de pedicure

De tijd dat mannen het vreemd vinden naar de pedicure te gaan is gelukkig voorbij. Steeds meer mannen ontdekken het effect van een juiste pedicure behandeling.
Vaak zie ik in mijn salon klachten zoals;  schimmelnagels, eelt en ingroeiende teennagels. Vooral door sporten zie ik vaak problemen bij de tenen. Denk hierbij aan pijnlijk eelt en traumanagels zoals: gespleten-, blauwe -of stootnagels.

Voeten krijgen over het algemeen minder verzorging, dus regelmatig een voetbehandeling is geen overbodige luxe.  

Met meer dan 18 jaar ervaring kan ik je zeker helpen. In de salon werk ik met de nat freestechniek. Dit houdt in dat het ronddraaiende freesje, de huid en de nagels koel worden gehouden met waterverneveld uit het handstuk. Resultaat is altijd een pijnloze behandeling.

Met welke klachten kun je komen bij mij? 
• ingegroeiende teennagels (zonder ontstekingen)
• eelt, eventueel met kloven 
• likdoorns (eeltpitten wat ook wel een eksteroog wordt genoemd) 
• kleine wratjes (ik ben gespecialiseerd in wratpakkingen)
• schimmelnagels, welke ik ook voor mannen esthetisch weer netjes kan maken met een gel. 
• stoot- of blauwe nagels 

Tevens kan ik adviseren met betrekking tot producten gericht op schimmel, kloven of zweetvoeten. De producten in mijn salon zijn biologisch en vegan.  

De behandelingen waaruit gekozen kunnen worden zijn een pedicure 1e consult. Deze behandeling kies je wanneer je voor het eerst komt.
Kom je met enige regelmaat dan kies je voor een pedicure vervolg afspraak. Heb je 1 klacht dan zou je kunnen kiezen voor een korte behandeling. Dit is een deelbehandeling waarbij1onderdeelbehandeld wordt.
Vind je het vervelend om alleen te komen? Ook daar is een oplossing voor. Je mag dan een behandeling boeken voor twee personen. Samen komen is misschien net wat prettiger. De pedicure behandeling vind na elkaar plaats in 1 ruimte.
Wil je meer luxe ervaren en genieten van een scrub en voetmassage. Dan kies je voor een pedicure de luxe.

Reactie schrijven

Commentaren: 0