Vegan Matcha gezichtsmasker

In mijn salon werk ik tijdens de behandeling heel graag met een Matcha thee Detox masker. Het vegan masker van Joik is vegan, geschikt voor alle huidtypen en met name geschikt voor de de gevoelige huid met acné of onzuiverheden. 

 

Wat is Matcha thee? 

 

Matcha thee is thee in poedervorm wat afkomstig is uit Japan. Met heet water kun je de poeder kloppen tot een thee. 

 

Eèn kopje thee bevat evenveel antioxidanten als 10 kopjes ‘gewone’ thee. Antioxidanten zorgen ervoor dat onze huid in goede conditie blijft, verkleint de kans op hart- en vaatziekten en hebben een cholesterolverlagende werking. 

Tijdens de behandeling breng ik gelijkmatig met twee kwasten het masker Joik Matcha & Green Clay Detox aan op je huid. Naast de Matcha en Shea butter in dit masker wat voedt en kalmeert, bevat het ook groene klei wat ontgift, onzuiverheden en vettigheid te lijf gaat. Ook bevat het frisse pepermuntolie wat de celdeling stimuleert en verkoelt.

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0