Shampoo-en shavingbars

Ontdek een wereld van duurzame haarverzorging. Shampoobars zijn vegan, plasticvrij en geproduceerd in Deventer. De shampoobars en conditionerbars, met betoverende geuren zoals vanille, kokos, papaja en kers, bieden niet alleen de voordelen van gezond haar, maar verminderen ook de impact op onze planeet door plastic afval te verminderen.


De shampoobars en conditionerbars zijn de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar hoogwaardige haarverzorging zonder compromissen te sluiten. Ze zijn handig, gaan lang mee en ruiken hemels.


Voor een zijdezachte scheerervaring is er ook een komkommer/aloe vera shavingbar ontwikkeld. Deze zachte, hydraterende formule maakt scheren moeiteloos en geeft je huid een verfrissend gevoel.


Dus geniet van luxueuze geuren en draag bij aan een groenere planeet met het assortiment van geurige, milieubewuste haar- en scheerproducten. Ontdek de schoonheid van duurzame zelfverzorging vandaag nog!