De laagjes routine van je schoonheidsproducten in de juiste volgorde.

Een doeltreffende schoonheidsroutine is gebaseerd op het correct aanbrengen van producten in de juiste volgorde, zodat elk product optimaal kan bijdragen aan de vitaliteit en uitstraling van je huid. 

Hieronder staan in een aantal stappen beschreven wat de ideale volgorde is. 

1. **Reinigingsmelk**: Start met een zachte reinigingsmelk om vuil, make-up en onzuiverheden te verwijderen. Deze stap legt de basis door je huid schoon en fris te maken voor verdere behandelingen.

2. **Lotion**: Gebruik een toner of lotion om de pH-balans van je huid te herstellen en tegelijkertijd te hydrateren. Hiermee bereid je je huid voor op de volgende stappen in je routine.

3. **Peeling**: Regelmatig gebruik van een exfoliërende peeling helpt dode huidcellen te verwijderen en verbetert de textuur van je huid. Dit moet doorgaans niet vaker dan één of twee keer per week gebeuren.

4. **Serum**: Breng een serum aan met actieve ingrediënten om specifieke huidproblemen aan te pakken, zoals hydratatie, verheldering of vermindering van tekenen van veroudering.

5. **Ampul**: Voor extra voordelen, zoals intensieve hydratatie of behandeling van specifieke huidproblemen, kun je een geconcentreerde ampul toevoegen.

6. **Oogcrème**: Breng een specifieke oogcrème aan om fijne lijntjes en donkere kringen te verminderen, en om de tere huid rond de ogen te verzorgen.

7. **Dag- of nachtcrème**: Sluit af met een geschikte dag- of nachtcrème om je huid te beschermen en te voeden, afhankelijk van het moment van de dag.

Door deze zorgvuldige laagjesbenadering krijgt elk product de kans om effectief te zijn en wordt je huid verwend met de best mogelijke zorg. Hiermee zorg je voor een gezonde, stralende teint.