Matchathee in een masker? Jazeker… hieronder lees je de voordelen.

Ontdek de groene revolutie voor je huid met een Matchathee gezichtsmasker. Dit biologische en veganistische wondermiddel zit boordevol antioxidanten en voedingsstoffen die je huid een gezonde boost geven.


Matcha, een fijn gemalen groene thee wordt veel gedronken in Japan en staat bekend om zijn ontstekingsremmende eigenschappen en helpt de huid te kalmeren en roodheid te verminderen. Daarnaast bevat het chlorofyl - de groene kleur van planten  - wat een cruciale rol speelt in de productie van zuurstof. Dit bevordert huidvernieuwing en zorgt voor een stralende teint.


Het Matchathee gezichtsmasker zet ik regelmatig in tijdens een behandeling, het hydrateert diep en verwijdert onzuiverheden, terwijl het de natuurlijke glans van je huid herstelt. De veganistische formule is zacht voor je huid en de planeet, zonder schadelijke chemicaliën of dierlijke ingrediënten. Boek een afspraak en laat je verrassen!