Autumn Glow aanbieding gezichtsbehandeling


Boek deze heerlijke herfstbehandeling van 70 minuten met de skincrubber in combinatie met het gebruik van vegan schoonheids producten geven jouw huid een boost.

De behandeling begint met een zorgvuldige reiniging om onzuiverheden te verwijderen, gevolgd door het in model brengen van jouw wenkbrauwen. Vervolgens is het tijd om te ontspannen met een heerlijke ontspannen gezichtsmassage, waardoor stress wordt verminderd en jouw huid wordt gestimuleerd om te stralen.

Maar hier komt iets bijzonders: ik maak gebruik van een skincrubber om jouw huid grondig te peelen. Deze zachte, maar effectieve peeling verwijdert dode huidcellen en onthult een frissere, stralendere huid eronder. 

Als extra verwennerij breng ik een gezichtsmasker aan dat perfect is afgestemd op jouw huidtype, waardoor jouw huid gekalmeerd en gehydrateerd wordt. De behandeling wordt afgesloten met een oogcrème, een serum van Benecos en een dagverzorging aangepast aan het seizoen en je huidtype. 

Stap de herfst in met een glanzende huid die er stralend uitziet en zijdezacht aanvoelt. Boek nu jouw herfstbehandeling en geef jezelf de verjongende ervaring die je verdient! Het is de ultieme manier om jezelf te trakteren op een prachtige huid, ongeacht het seizoen.


Als cadeau krijg je het amandel serum van Benecos na je behandeling gratis mee.