Luxe pedicure met een vleugje warmte


Terwijl de herfstblaadjes beginnen te vallen en de temperaturen dalen, is er geen betere tijd dan nu om jezelf te verwennen met wat extra aandacht. De Luxe Pedicurebehandeling is precies wat je nodig hebt om jezelf te trakteren op wat verwennerij en tegelijkertijd je voeten in topconditie te houden.


Deze behandeling begint met een basispedicure, waarbij de nagels worden geknipt en gefreesd, het ongewenste eelt wordt verwijderd, eventuele kloven worden behandeld en likdoorns worden verwijderd, Maar hier houdt het niet op - we gaan nog een stap verder om je voeten te verwennen en je lichaam en geest te verwarmen.


Na de pedicurebehandeling wordt je huid geëxfolieerd met een zachte scrub om dode huidcellen te verwijderen en je huid te laten stralen. Vervolgens is het tijd voor een heerlijke voetmassage met een warme olie. Je zult versteld staan van hoe ontspannend en verkwikkend een voetmassage kan zijn.


Ook kun je de ervaring naar een hoger niveau tillen door een Hotstone voetmassage erbij te boeken. De warmte van de ronde stenen in combinatie met de warme olie is een ware traktatie voor vermoeide voeten.


Boek nu de Luxe Pedicurebehandeling en geef je voeten de aandacht die ze verdienen, terwijl je geniet van een heerlijke ontspanningssessie met warme stenen. Het is de perfecte manier om jezelf te verwennen en jezelf voor te bereiden op de komende herfstmaanden.