Nagellak bij schimmelnagels? Met Depend O2 kan dat.

Schimmelnagels is een veelvoorkomend probleem waar velen van ons mee te maken hebben (gehad). Wil je je nagels lakken dan zullen de traditionele nagellak de nagels afsluiten en de situatie verergeren. Maar er is goed nieuws voor nagellakliefhebbers die ook met schimmel kampen - Depend O2 komt te hulp!

Deze innovatieve Zweedse nagellak, is speciaal ontworpen met ademende eigenschappen. Dit betekent dat Depend O2 zuurstof doorlaat naar je nagels. Dit is een gamechanger voor mensen met schimmel op hun nagels. Waar traditionele nagellak de schimmel verergert door een vochtige omgeving te creëren, doet Depend O2 precies het tegenovergestelde.

Depend O2 kun je gewoon blijven gebruiken als je medicatie of andere antischimmelmiddelen op je nagels aanbrengt. De nagellak zal de werking van deze middelen niet belemmeren, zodat je je nagels kunt verzorgen en tegelijkertijd een mooie, duurzame kleur kunt dragen.

Depend O2 biedt een scala aan prachtige kleuren en trendy tinten, zodat je altijd kunt genieten van mooie nagels, ongeacht de situatie van je nagels. Ook basecoats hebben ze in het assortiment. Gebruik dit als eerste laag en vervolgens de kleurlak. Geef je nagels de ademruimte die ze verdienen met Depend O2! Per flesje € 4,95