Zorg voor de mannenhuid

In de wereld van schoonheidsverzorging is een opvallende trend zichtbaar: mannen die de weg vinden naar de schoonheidssalon. 

Een opmerkelijk verschil in de gezichtshuid van mannen en vrouwen ligt in de dikte van de mannenhuid in vergelijking met die van vrouwen. Mannen hebben doorgaans een dikkere huid, zo’n 15 tot 25 % die een andere zorg en aandacht vereist. De poriën zijn wat groter waardoor er eerder kans bestaat op onzuiverheden. De behandelingen in mijn salon is er voor iedereen maar kunnen uiteraard aangepast om aan deze behoeften te voldoen, met een sterke nadruk op hydratatie en het verminderen van onzuiverheden.

De gezichtsbehandeling omvat het optimaal reinigen en peelen van de huid, het zorgvuldig verwijderen van onzuiverheden en, indien gewenst, kan ik wenkbrauwen epileren om de algehele uitstraling te verfijnen. Als afsluiting wordt er een masker aangebracht welke wordt aangepast aan het huidtype en een ontspannen gezichtsmassage. De gezichtsbehandeling wordt op maat samengesteld om aan individuele wensen te voldoen.

Een van de behandelingen die ik aanbied, die zowel voor mannen als vrouwen geschikt is, is hydrodermabrasie. 

Maar wat houdt deze behandeling precies in? Hydrodermabrasie is een niet-invasieve procedure die diepgaande exfoliatie combineert met hydratatie. Een speciaal apparaat reinigt de huid door zachtjes dode huidcellen te verwijderen en poriën te ontstoppen. Tegelijkertijd wordt de huid gehydrateerd, wat resulteert in een stralende, gezonde teint. Deze behandeling is ideaal om de huidtextuur te verbeteren, fijne lijntjes te verminderen en de algehele uitstraling te verbeteren. 

“Al mijn behandelingen spelen in op hun unieke behoeften, met de belofte een stralende huid en een verfrist uiterlijk voor iedereen die mijn salon bezoekt."