Vegan Hyaluron masker

Ontdek de ultieme verwennerij voor je huid met het Pure Elements gezichtsmasker. Dit heerlijke crèmemasker bezit een combinatie van natuurlijke ingrediënten, waaronder sheaboter, Vitamine E, lotusextract, amandel- en avocado-olie. De zorgvuldig gekozen ingrediënten zijn speciaal geselecteerd om je huid te voeden, hydrateren en te verzachten.

Een opvallend kenmerk van dit masker is het gebruik van drie soorten hyaluronzuur. Dit is de sleutel tot een frisse, jeugdige uitstraling. Het hyaluronzuur in korte ketens zorgt voor langdurige effecten, terwijl het hyaluronzuur in lange ketens onmiddellijke hydratatie biedt. Bovendien bevatten de hyaluronzuur liposomen de kracht om diep in de huidlagen door te dringen, waardoor je huid van binnenuit wordt verzorgd.

Dit masker is vrij van conserveringsmiddelen, dierlijke bestanddelen en potentieel allergene geurstoffen, waardoor het geschikt is voor veganisten en personele met een gevoelige huid. Dit masker is een bewuste keuze voor iedereen die op zoek is naar schoonheid en welzijn zonder compromissen.

En alsof dat nog niet genoeg is, voegt Pure Elements een vleugje magie toe aan je verzorgingsroutine. Op de bodem van elk potje vind je drie door de zon opgeladen bergkristallen. Deze kristallen kunnen worden bewaard of bij je worden gedragen voor extra positieve energie.

Trakteer jezelf op de ultieme luxe en verjonging met het Pure Elements masker. Je huid zal je dankbaar zijn voor de liefdevolle aandacht en zorg die dit masker biedt. Het is niet alleen een schoonheidsproduct; het is een ritueel van zelfliefde en welzijn.

50 ml. € 28,95