Nieuw! Deep sleep pillow spray

De this works Deep Sleep Pillow Spray, is een fenomenaal natuurlijk slaapmiddel dat niet alleen de zintuigen betovert, maar ook een weldaad is voor een diepe en nachtrust. 

Deze ontspannende kussenspray overstijgt de verwachtingen door niet alleen de geest tot rust te brengen met zijn unieke mix van essentiële oliën, waaronder lavendel, vetiver en wilde kamille, maar ook door een heerlijke geur achter te laten op je beddengoed. De specifieke, ontspannende This Works signatuur-geur maakt deze spray tot een onmisbaar element voor een ontspannen slaapomgeving.

Met de diepgaande kracht van aromatherapie biedt de This Works Deep Sleep Pillow Spray een bijna magische formule voor een goede nachtrust. Stap in een wereld van serene rust, geniet van de luxueuze geur en ontwaak verkwikt. Voor wie op zoek is naar het ultieme slaapmiddel, is deze kussenspray van It Works een absolute must-have. 

Gebruik; Spray voor het splapen gaan een fijne nevel over je kussen. Slaap lekker!