Wat is Reiki?

Ontdek de helende kracht van Reiki in mijn gezichtsbehandelingen. Ik integreer vaak een korte Reiki-sessie voor een holistische benadering van welzijn.

Reiki, een Japanse techniek die de kracht van "Rei" (geest,ziel) en "Ki" (levensenergie) omarmt, is een fascinerende methode om universele energie te verzamelen en door te geven. Deze overdracht kan zowel fysiek als spiritueel zijn, en wordt bereikt door middel van handoplegging op specifieke lichaamsdelen. Reiki versterkt je eigen levensenergie, waardoor het lichaam de capaciteit krijgt zichzelf te genezen. De universele energie die ons omringt, dient als de bron van leven.

Reiki werkt op diverse niveaus en is effectief in het verlichten van opgebouwde stress en het doorbreken van blokkades. Wanneer de levensenergie in balans is, bevordert dit een gezonde en gelukkige staat van zijn. Tijdens een behandeling ervaar je een warme gloed, waarbij opgehoopte negatieve energie, emoties en blokkades worden vrijgemaakt. 
Het resultaat is een gevoel van diepe ontspanning en innerlijke rust, waardoor je je opgeladen en in vrede voelt. 
Reiki, een prachtige reis naar harmonie van lichaam en geest.