Jadesteen, een beschermende steen

Tijdens de uitgebreide gezichtsbehandelingen zal je merken dat ik mij veel richt op de oogzone.  
Net dat extra vleugje luxe bereik ik   met jadestenen, die een unieke dimensie geven aan de massage. Een jadesteenlepeltje en -stokje bieden diverse voordelen voor de huid. 

Met het jadesteenlepeltje wrijf ik zachtjes over de drukpunten rond de ogen in opwaartse bewegingen. 
Deze massage bevordert de bloedcirculatie en vermindert zwellingen. Met het jadesteenstokje masseer ik voornamelijk de wenkbrauwbotjes en de slapen, waar vaak spanning wordt opgebouwd.

Het jadesteenlepeltje komt vervolgens ook van pas bij het masseren van de wangen. Met lichte druk en cirkelvormige bewegingen ontspan ik de spieren en verbeter ik de doorbloeding, met specifieke focus op de jukbeenderen en de kaaklijn voor een verstevigend effect.

Deze rituelen met jadestenen combineer ik met het wake-up oogserum van PUURR. De subtiele energie van de jadestenen draagt bij aan een holistische benadering van schoonheid en welzijn tijdens de behandeling.