Thuis je skincare doorzetten? Hieronder leg ik het uit.

In de wereld van skincare is het cruciaal om je huid niet alleen te laten verzorgen en verbeteren tijdens je salonbezoeken, maar ook thuis. Binnen mijn schoonheidssalon hecht ik sterk aan regelmatig zelfonderhoud en het gebruik van hoogwaardige producten voor een stralende huid.

Hoewel een salonbehandeling elke 6 tot 8 weken ideaal is, benadruk ik de essentie van dagelijkse huidzorg voor een gezonde en prachtige huid. Mijn focus ligt niet uitsluitend op vegan producten, maar vooral op het instellen van een solide huidverzorgingsroutine. Dit begint ook thuis met een grondige reiniging, gevolgd door het gebruik van een optimaal serum, speciale oogverzorging en afsluitend met een hydraterende dag- en nachtcrème.

Binnen mijn salon presenteer ik met trots PUURR skincare, die een uitgebreide Care lijn bieden voor alle huidtypen. Specifiek hebben we de Purifying lijn voor een vette huid en de Balance lijn voor een gevoelige huid. Deze producten, die ook tijdens behandelingen worden gebruikt, zijn te koop in mijn salon, zodat jij de salonervaring kan voortzetten in je eigen badkamer.

Bij een bezoek aan mijn salon, of zelfs tussen behandelingen door, voer ik altijd een gedetailleerde huidanalyse uit om de specifieke behoeften van jou skincare te begrijpen. Dit stelt mij in staat om jou te begeleiden bij het kiezen van de juiste producten, waaronder de passende PUURR lijn, die aansluit bij individuele huidtypen.

Dus, terwijl ik streef naar een perfecte salonervaring, moedig ik jou aan om thuis deel te nemen aan de reis naar een stralende huid, met behulp van de hoogwaardige PUURR producten en de noodzakelijke dagelijkse zorg.