Ontdek een AHA fruitzuur peeling voor een stralende huid

In mijn schoonheidssalon streef ik naar het bieden van hoogwaardige en doelgerichte behandelingen. De vegan PUURR Balance behandeling is ontworpen om de huid te exfoliëren, te hydrateren en te verjongen, waardoor je een helderdere en stralende teint krijgt. Ontdek meer over deze fantastische behandeling en waarom het perfect is voor jouw huidbehoeften.
De PUURR Balance behandeling is gebaseerd op een krachtig peelingmasker dat AHA (alfa-hydroxyzuren of fruitzuren) bevat, afkomstig uit bosbessen, suikerriet, suikeresdoorn, sinaasappel en citroen. Deze fruitzuren werken samen om de huid zachtjes te exfoliëren, waardoor dode huidcellen worden verwijderd en een gladdere, helderdere teint wordt onthuld. Daarnaast bevat het jeneverbessenextracten die de huid zichtbaar strakker maken en kalmeren. Het resultaat is een huid die klaar is voor verdere verzorging, met een gezonde en jeugdige uitstraling.

De PUURR Balance behandeling is ideaal voor verschillende huidtypes en huidproblemen, waaronder:

- Zichtbare tekenen van huidveroudering, zoals fijne lijntjes, rimpels, een ongelijkmatige teint en donkere vlekken.
- Matte en doffe huidtypes die behoefte hebben aan een oppepper.
- Problematische, acne-gevoelige huid waar handmatige scrubs niet worden aanbevolen.

De toepassing van het peelingmasker in een PUURR Balance behandeling is eenvoudig en effectief:

- Het peelingmasker wordt na de reiniging met een kwast aangebracht, waarbij het gebied rond de lippen en ogen wordt vermeden.
- Het peelingmasker blijft 3 tot 5 minuten intrekken en wordt vervolgens afgepoeld met warm water.
- Na de peeling kunnen er vlekken en roodheid optreden, wat een normale reactie is na het gebruik van fruitzuurschillen. Deze symptomen verdwijnenen binnen een uur.

De PUURR Balance behandeling compleet met epileren, massage en masker kost € 63,- en duurt 60 minuten, waarbij je kunt genieten van een luxueuze en verjongende ervaring voor je huid. I