Gezichtsbehandeling PUURR Hydrodermabrasie 70 min. € 73,00

Is je huid gezond en niet te gevoelig? Vertoont je huid onzuiverheden, lichte pigmentatie, milde acne of de eerste rimpeltjes? Dan ben jij de ideale kandidaat voor deze behandeling. 

Hydrodermabrasie is ‘hot’ en een van de top behandelingen bij DiBa Beauty Care. Hydrodermabrasie staat voor hydro (water), derma (huid) en brasie (afslijpen). Het is een pijnloze techniek om de huid te verfrissen en egaler te maken. 

Je huid wordt behandeld met het vegan merk PUURR. In deze behandeling wordt de huid gereinigd, gescrubd, wenkbrauwen worden geëpileerd, behandeling met het hydrodermabrasie apparaat, gezichtsmassage, een masker en een afsluitende dagcrème.

 

🌱 Het hydrobrasie apparaat 

Naast het vacuüm zuigen door het handstuk wordt er ook mineraal water toegevoegd. Dit mineraal water is rijk aan calcium en magnesium. Middels ionisatie wordt het minerale water omgezet in hydrogenwater. Voordeel is een optimale hydratatie, sneller opnemen van werkstoffen en ontstekingsremmend. 

 

De behandeling wordt als prettig ervaren en is absoluut pijnloos. De huidlagen vernieuwen zich snel, waardoor de huid sneller voedingsstoffen zoals serums of ampullen zal opnemen. 

 

Je kan deze behandeling aanvullen met sugaren (harsen) of verven van wenkbrauwen of wimpers.