Ledlicht gezichtsbehandeling 70 min. €69,50

Baal je van je futloze, vale en ook verslapte huid? Denk dan eens aan een LED lichttherapie gezichtsbehandeling

Wat is LED licht therapie? 

LED is de afkorting van Light Emitting Diode. LED licht therapie is in de jaren 80 ontwikkeld door NASA. Het doel was het bevorderen van weefselgroei en verbeteren van wondgenezing in de ruimte. Inmiddels heeft de wetenschap bewezen dat led-therapie de aanmaak van nieuwe cellen stimuleert en weefsels repareert. 

Tevens is het een effectieve behandeling voor huidverjonging en algemene huidverbetering. 

Tijdens de behandeling wordt de huid gereinigd. Op een gereinigde huid werkt het lichtmasker optimaal. Het masker wordt op het gezicht geplaatst voor 10 tot 15 minuten. 

Is deze behandeling pijnlijk? 

De behandeling is volledig pijnloos. Je voelt slechts de warmte die vaak als zeer aangenaam en ontspannen ervaren wordt. 

Zijn er bijwerkingen? 

Een licht therapie behandeling geeft geen bijwerkingen. 

Wanneer kan de licht therapie behandeling niet worden ingezet? 

Deze behandeling is geschikt voor alle huidtypen. De behandeling is niet toegestaan voor zwangere vrouwen, mensen die lijden aan epilepsie en mensen die Sint-janskruid gebruiken. 

De verschillende kleuren en hun werking; 

Rood licht 

Deze kleur komt wat dieper in de huid en werkt huidverbeterend. Deze golflengte stimuleert de productie van fibroblasten (de belangrijkste cel in bindweefsel) bij de aanmaak van collageen en elastine. Hierdoor wordt de huid strakker en voller. De huidstructuur en spankracht verbeteren. 

Blauw licht 

Deze lichtkleur komt het minst Filipe in de huid en werkt dus oppervlakkig. Ideaal bij acne. De blauwe kleur verbetert de huid door het creëren van zuurstof waardoor de proprioni bacterie vernietigd wordt. Hierdoor zullen puistjes en rondheden worden verminderd. 

Wit licht 

Het witte ledlicht zorgt voor herstellende energie en een verbetering van de doorbloeding. Ontstekingsprocessen worden geremd en wondgenezing wordt bevordert. 

Groen licht 

Het groene licht herstelt pigmentvlekjes, reduceert fijne lijntjes, voedt de huid en versnelt het herstel proces van wondgenezing en maakt littekens lichter. 

Geel licht

Geel ledlicht verbetert de zuurstof in de cellen, geeft de huid weer energie. Optimaal bij een rode huid, rimpels en een dikke, vale huid. 

Paarse licht 

Deze heeft de werking van het rode en blauwe licht samen. Het helpt met name bij een acne huid.